Vergaderen

Zakelijk bij Ter Stege

 

Naast de toeristische hotelovernachtingen bieden wij ook voor zakelijke doeleinden oplossingen op maat. Wij beschikken namelijk over 2 prachtige vergaderruimtes. Beide voorzien van moderne AV-apparatuur, flipovers en wifi.
Zaal 1 is geschikt voor vergaderingen tot 12 personen. De andere zaal heeft meer mogelijkheden en is geschikt tot 25 personen, afhankelijk van de tafelopstelling. In onze zalen beneden kunnen ook grotere evenementen worden gehouden, als presentaties, opvoeringen, groepssessies en workshops. Ook kunnen we in de zaal beneden grotere groepen plekken. Deze is geschikt tot 80 personen. Vergaderarrangementen zijn altijd inclusief koffie, thee en ijswater in de zaal.

 

Behalve de vergadermogelijkheden bieden wij ook arrangementen inclusief lunch en diner en eventueel overnachtingen. Ter Stege beschikt over 25 bedden en overnachtingen zijn altijd inclusief ontbijt.
Wilt u een offerte op maat aanvragen, laat het ons dan weten via het contact formulier. Ook kunnen wij arrangementen aanbieden met activiteiten en workshops. 

Indien u alleen een plek zoekt voor een overnachting voor uw collega's of zakelijke gasten bent u bij ons ook op de juiste plek. Wij maken met u graag een offerte op maat, zeker bij regulier bezoek van uw gasten/collega's.
Wij kunnen onze gasten naast ontbijt ook voorzien van een lunchpakket, zodat ze geen boterham hoeven te smeren voor het werk. Hotel Ter Stege denkt met u en uw collega's mee.