Feesten

Feestje geven bij Ter Stege

 

Bij Ter Stege zijn er vele mogelijkheden voor het geven van een feestje. Of dit nou een etentje, verjaardag, huwelijksfeest, jubileum of bedrijfsuitje is, wij kunnen alles voor u regelen. Omdat we de beschikking hebben over verschillende zalen en ruimtes, kunnen we voor jullie een feestje op maat maken. Naast Ter Stege is bijvoorbeeld de 'Proatpoal' gelegen. Met een klein stukje terras, eigen toiletgroep, bar, dansvloer, garderobe en eigen muzieksysteem is deze plek prima geschikt voor feestjes tot 120 personen. U heeft een idee en wij zorgen voor de uitvoering en organisatie. Deze zaal is door de gezellige indeling ook geschikt voor kleinere groepjes. 

Heeft u een groter feest te vieren en nodigt u meer gasten uit? Dan is de 'Achterzaal' voor u het meest geschikt. Deze zaal is zowel te koppelen aan de 'Proatpoal', tussenzaal en het voorcafé. Elke zaal beschikt over een eigen bar en heeft zijn eigen sfeer in inrichting. Wij zijn hierdoor ook geschikt voor een knallend avondfeest of bedrijfsuitje. Wij verzorgen het van hapje tot drankje, of zelfs uitgebreid met een heerlijk op uw wensen aangepast buffet.
Wilt u beginnen met een kop koffie of prosecco, dan is dat geen probleem. Ook kunnen wij helpen bij het kiezen van bijvoorbeeld een eindsnack, als afsluiter van uw avond.
Bij Ter Stege kunnen wij alles voor jullie ontzorgen. Loop eens langs voor een gesprek of stuur een mailtje voor een afspraak. Wij weten zeker dat wij samen een perfecte avond voor jullie kunnen organiseren.