Hotel

Stadshotel Ter Stege

Midden in Hanzestad Oldenzaal is aan de Groote Markt Stadshotel Ter Stege gelegen. Aan dit bruisende Horecaplein zitten diverse eetgelegenheden, uitgaansgelegenheden en heerlijke terrassen.
In de weekenden wordt er regelmatig iets georganiseerd, zoals live muziek op het plein, de elk jaar terugkomende Boeskool is los, het geweldige carnavalweekend en een flink aantal koopzondagen.
Oldenzaal is een bourgondische stad in Twente, met een flink aantal leuke dorpen in de buurt met allerlei bezienswaardigheden en perfect om te fietsen.

Hotel Ter Stege is modern ingericht en elke kamer beschikt over een eigen badkamer, Smart TV met chromecast en gratis Wifi. Wij beschikken over een 3 persoons, tien keer een 2 persoons en 2 stuks 1 persoons kamers. Kabel TV ondervindt vaak problemen en kunnen wij dus niet altijd toezeggen. We zijn hiermee al jaren bezig om dit werkend te krijgen.

Voor actuele prijzen kunt u ons online boekingssyteem raadplegen. Onze overnachtingen zijn standaard inclusief ontbijt. Het ontbijt voorziet in een ruime keuze van vers afgebakken broodsoorten en beleg.
Overnachtingen zijn exclusief toeristenbelasting. Bij Ter Stege slaapt u trouwens in de schaduw van de imposante Plechelmus Basiliek.

De 13 kamers zijn verdeeld over 2 gedeelten, 1 boven ons restaurant en 1 boven de aangrenzende 'Proatpoal'. Parkeren kan in Oldenzaal tegen betaling en kan al vanaf € 4,40 per dag. Voor meer informatie over parkeren, vraagt u gerust onze collega's naar de beste plekken en kortste afstanden. Ook voor fietsen hebben wij een veilige plek en deze kunnen bij ons ook prima worden opgeladen. Voor een heerlijk diner verwijzen wij u naar ons restaurant, of naar een van de aangrenzende gelegenheden aan het horecaplein, de huiskamer van Oldenzaal. 
Voor € 34,50 eet u bij ons al 3 gangen van de kaart.